Het voorspelde Coronisme is de nieuwe ApartheidNu Frankrijk en Malta de deur hebben dichtgedaan voor niet gevaccineerden is Apartheid een feit. De vereiste vorm voor überhaupt een mogelijke samenleving is maatschappelijke cohesie, die op deze manier ten einde is gekomen. De verdeel en heers politiek is geslaagd. Regeringen, ook de Nederlandse, weten dat er toch meestal meer dan de helft van de bevolking politieke beslissingen accepteert. Dus op die manier wordt de democratie misbruikt om een totalitair, non-democratisch doel te verwezenlijken, namelijk discriminatie van alles en iedereen die het Covid 19 beleid tegen zouden kunnen werken. En omdat die zich (nog) niet verenigen omdat ze dat of niet willen of niet kunnen, vrezen Rutte, Macron of Merkel niet dat zij naar de guillotine zullen worden gebracht. Dus ik heb mijn geplande vakantie naar Frankrijk meteen geannuleerd, overigens al voor de 2 keer, want vorig jaar zat ook alles op slot.

Hoe de economie en de burgerij dit kunnen overleven is de grote vraag, maar dat interesseert onze leiders totaal niet, want de Great Reset kan nu naderbij komen omdat deze burgerij zo goed als afhankelijk is gemaakt van wat ze wordt toegeworpen door een zelfbenoemde, moderne adel die elkaars aandelen bezitten zodat ze afhankelijk zijn geworden van een piramidespel dat op een dag in zal storten. Het lijkt alsof ze er mee weg kunnen komen, maar dat is natuurlijk niet waar. Lees de geschiedenis er maar op na. Alle totalitaire systemen zijn zelfdestructief vanaf hun conceptie, omdat ze uit hele domme, maar hele gevaarlijke mensen bestaan die zonder scrupules ook elkaar te lijf zullen gaan. 

Dit alles is een zorgelijke situatie die wij als eenling of als te kleine groepering niet kunnen keren. We zullen ons moeten concentreren op ons eigen levensbehoud en onze levensvreugde omdat die in onze macht liggen. We hebben de keuze om stoïcijns te blijven of onze innerlijke rust en daardoor ons immuunsysteem te riskeren. Ik heb besloten de wijze woorden van Marcus Aurelius te volgen die zei dat wat er ook gebeurt, degenen waar je je aan ergert, ook maar mensen zijn.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Brief aan de Koning der Nederlanden

'Covid 19 The Great Reset' boekrecensie

The Great Reset van de World Economic Forum is onbereikbaar!