Mijn nieuwste boek is er: Corona Crisis, Nature Strikes Back
 Mijn nieuwste boek is gisteren in Londen gepubliceerd.

De relevantie van dit verhaal voor de huidige Corona-crisis is opvallend. Sinds in 1885 de Europese landen en de VS, de zogenaamde 'beschaafde' wereld in Berlijn bij elkaar kwamen om Afrika onder elkaar te verdelen, begon de meedogenloze uitbuiting, plundering en moord. Dit leidde direct tot de huidige Corona-crisis, zodat je kunt zeggen, dat het waar is dat de natuur terug slaat.

In feite is het boek een wetenschappelijke thriller over een bedrijf dat kiest voor duurzaamheid. Je kunt het lezen als een symbool van de onderlinge afhankelijkheid van alle levende systemen. Als we het milieu, de habitat van soorten, de sociale cohesie en de biodiversiteit vernietigen, stuurt de natuur een waarschuwing in de vorm van een virus. Het virus vernietigt nu alle winsten die ooit uit conflictmineralen zijn gehaald. De keuze is aan u:

Fairphone: De keuze is aan jou. U kunt het boek hier bestellen: 

https://www.austinmacauley.com/book/corona-crisis-nature-strikes-back

Charles den Tex las het en gaf me 4 sterren en dit commentaar: 

Dit boek is een openbaring, nadat je het gelezen hebt, maak je nooit meer gedachteloos gebruik van een mobiele telefoon! Het is de perfecte combinatie van een spannend boek en een onderwerp waar je anders nooit iets over te horen krijgt.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Brief aan de Koning der Nederlanden

'Covid 19 The Great Reset' boekrecensie

The Great Reset van de World Economic Forum is onbereikbaar!