Liegen en Bedriegen zijn Entropisch (veroorzaken wanorde)



Sustenance4all is een Zwitserse denktank die we een 'think tree' noemen. Ons onderzoek richt zich op het ontwerp van duurzame systemen zoals producten, organisaties, bedrijven, investeringsmogelijkheden, HSE, operationele uitmuntendheid en meer. Door toepassing van wetenschappen zoals natuurkunde, systeem- en informatietheorie komen we tot de ontdekking dat liegen en bedriegen 'entropie' of wanorde veroorzaakt. Empirisch kan worden aangetoond dat wanneer mensen liegen omdat ze willen krijgen wat ze niet verdienen, de functionaliteit eindigt, vandaar de toestand van onze wereld. Wij hopen dat deze wetenschappelijk gefundeerde conclusies zullen helpen om de toestand van de samenleving te verbeteren, investeringen op lange termijn mogelijk te maken, en deze nieuwe wetenschap van de werkelijkheid te aanvaarden om te kunnen overleven. Het negeren van deze bevindingen versnelt de wanorde. Wij bouwen een wetenschap van de werkelijkheid door te kopiëren hoe de natuur ons in staat stelt te overleven. Het toepassingspotentieel is onbegrensd. Bezoek voor meer informatie 

Deze tekst zette ik vandaag op mijn website:  https://www.sustenance4all.com/lyingdeceit 

Wetenschappelijke bevindingen over liegen en bedrog.

Wanneer mensen liegen om te nemen wat ze niet verdienen ontstaat wanorde (entropie)! Politiek en financieel gemotiveerde doelen waarvoor liegen noodzakelijk wordt geacht veroorzaken destabilisatie van de samenleving - zijn dus entropisch.  

Er is behoefte aan een nieuwe wetenschap, een theorie van alles; een wetenschap van de werkelijkheid.

Deze wetenschap kan het verschil meten en bepalen tussen wat echt is en wat niet. Wanneer we deze wetenschap toepassen op wat mensen doen, kunnen we gemakkelijk concluderen dat wat onwerkelijk is niet in stand kan worden gehouden en over het algemeen schadelijk is.

Wanneer we kijken naar politieke processen, industriële producten, maatschappelijk bestuur of "oorlogs"-spelletjes, dan proberen die meestal buiten de grenzen van de werkelijkheid te bestaan en doen dat met geweld. Zij overschrijden de grenzen van de functionaliteit of de beperkingen van de werkelijkheid (realimiteit) omdat, wanneer wij hun "realisme" zouden meten, wij spoedig zouden vaststellen dat zij alleen kunnen worden nagestreefd en worden afgedwongen ten koste van.....(nevenschade zoals mensen, milieu, sociale samenhang). De empirische waarschijnlijkheid is dat functionaliteit niet langer mogelijk is.

Dit maakt ze onmiddellijk onhoudbaar omdat ze schadelijk zijn voor iets, iemand, ergens. Deze schadelijkheid is het gevolg van misbruik van hulpbronnen (mensen, planten, dieren. materialen, natuurkundige wetten) ten voordele van enkelen, maar ten koste van....anderen...de zogenaamde "externe effecten".

Onze voorgestelde Wetenschap van de Werkelijkheid is niet alleen verifieerbaar door de gebruikelijke wetenschappelijke, deterministische empirische methode, maar omvat ook de toepassing van wetenschappen zoals natuurkunde, filosofie, noetica, cybernetica, chaos, informatie- en systeemtheorie - alles.

Uitdaging

Russische wetenschappers van het Instituut voor Hersenonderzoek zijn erin geslaagd te bewijzen dat ieder mens een geweten heeft.

Zij ontdekten dat het menselijk brein protesteert wanneer mensen leugens vertellen. Zij ontdekten ook dat het geweten kan worden waargenomen op een computerscherm.

Smoes: "Ik moet een idee bedenken waardoor mijn geweten ophoudt mij te kwellen. Welnu, als ik bijvoorbeeld iets goeds doe om de situatie in mijn land te verbeteren, voel ik geen wroeging over het feit dat een ander daar mogelijk onder lijdt."

Waarde

Wij kunnen nu wetenschappelijk aantonen dat liegen en bedriegen volgens de natuur alleen gebruikt mag worden om het leven te beschermen en als het overleven verzekert. In alle andere gevallen veroorzaakt het wanorde, destabilisatie en nevenschade als gevolg van een tekort aan informatie. Kijk maar om je heen en observeer de entropie, allemaal veroorzaakt door leugens!

Hiermee kunnen we dus als helder denkend mens de werkelijkheid gebruiken / benutten om e.e.a. te stabiliseren. Deze wetenschap is de basis dan voor actie.


 


 


 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarom mRNA niet kan en zal werken....

De voorwaarden voor een functionele samenleving zijn niet meer aanwezig

Voorwaarden van en voor niet schadelijke functionaliteit van onze samenleving