Een geforceerde QR Surveillance Maatschappij zal schadelijk zijn voor iedereen.



Dus wat we nu kunnen aantonen met informatie theorie als wetenschap is dat doelen die niet leren, niet kunnen of mogen communiceren een informatietekort oplopen dat verhinderen zal dat die doelen bereikt kunnen worden. Een centraal gepland doel zoals een QR code surveillance maatschappij is niet haalbaar omdat een non lineaire samenleving complex is. Als de natuurkundige wet der complexiteit niet wordt meegewogen, is algehele controle onmogelijk. Ik leg complexiteit theorie hier nog een keer uit:

Complexiteit is een gevolg van een groot aantal onbekende factoren, verbanden en afhankelijkheid die niettemin een directe impact hebben op ons en onze samenleving en alleen kunnen worden "beheerst" door te leren en zich in real time aan te passen. Deze zogenaamde niet-lineaire effecten of niet-oorzakelijke prikkels uit vaak onbekende, maar onderling verbonden en onderling afhankelijke bronnen, kunnen niet worden beheerst met ouderwetse lineaire controlemaatregelen zoals regelgeving of naleving, maar zullen moeten worden "genavigeerd" door het gebruik van positieve en negatieve feedback, d.w.z. informatie. Cybernetica is hier nodig om ervoor te zorgen dat alle informatie wordt gebruikt. Het is verstandig gebruik te maken van de wet van de Requisite Variety, ook bekend als de wet van Ashby, om veerkracht op te bouwen door variëteit te verkrijgen in de vorm van capaciteit, vermogen, kennis, instrumenten en informatie om op risico's te kunnen reageren.

Wanneer alleen lineaire controlesystemen worden gebruikt, zoals rechtshandhaving, QR codes, forcering door politie of leger zullen deze niet in staat zijn een niet-lineaire of complexe realiteit te bestrijken die bestaat uit een lineair (oorzaak & gevolg) deel, maar voor een groter deel uit een niet-lineair, niet causaal of dynamisch deel, dat veel groter is (de bevolking). Gedrag van mensen is niet van te voren te bepalen, omdat het voortdurend verandert door onvoorziene en onkenbare acties van het gehele, eveneens dynamische, netwerk waarvan het deel uitmaakt en waarvan alle vormen van een samenleving afhankelijk zijn. Kortom; gedrag van de onderdelen in een netwerk kan niet worden voorspeld. Bewustwording van dergelijk gedrag is nodig, maar vereist een nieuw, systemisch gezichtspunt.

Het is van cruciaal belang voor onze overleving dat we complexiteit begrijpen en ermee leren omgaan. Controlesystemen die we hebben uitgeprobeerd, zoals bankregulering, industriële nalevingseisen, handelstarieven, ecologische beperking, lockdowns, AI QR Codes, wetgeving of zelfs oorlogen zijn niet in staat gebleken om een evenwicht of homeostase te handhaven, zoals de natuur dat doet. Integendeel, economische, culturele of ecologische ineenstorting, armoede, massale emigratie, misdaad, biologische uitroeiing van soorten waarvan we allemaal afhankelijk zijn, vervuiling van bodem, water en lucht zijn de nadelige effecten die onze levens bedreigen, ook die van die elite / politieke samenzwerende klasse.

De natuur werkt volgens cybernetische principes. Het enige wat we hoeven te doen is te leren van de natuur en haar te kopiëren, omdat we er deel van uitmaken en er afhankelijk van zijn. Stephen Hawking was op zoek naar een Theorie van Alles, en die hebben we gevonden; 'Alles is Informatie'.

Wanneer een organisatie, bedrijf, industrie of politiek proces worden opgevat als levende systemen, veranderen hun onderling verbonden en onderling afhankelijke relaties binnen en buiten hun netwerken voortdurend. Deze complexiteit, als gevolg van dynamische en constante veranderende informatiefeedback-loops, kan niet worden beheerst door directe causale actie (oorzaak en gevolg reacties), maar kan alleen maximaal worden beheerst door het sturen met die informatie in real time. Aanpassingsvermogen aan voortdurend evoluerende veranderingen door alle informatie rechtstreeks te gebruiken is nodig om de continuïteit en de levensduur van het levende systeem te verzekeren. Dus om iets te kunnen laten functioneren is informatie de energie die dat toelaat. QR code forcering is afhankelijk van een bewust informatie tekort (liegen, valse informatie, bedreiging, straffen, geweld) dus onhaalbaar. Waarom er dan toch aan beginnen komt doordat we ons laten leiden door de domsten der domsten, door hebzuchtige, eerzuchtige leugenaars die niets om u of uw kinderen geven. En die moeten we dus gaan vervangen door wijzen. Dat kan als we samenwerken.


Zo werkt de natuur ook. Ik legde dit uit tijdens een recent video-interview op Free Thinkers Hub in Engeland.  Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=vtS9wb0YDHo 

 

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarom mRNA niet kan en zal werken....

De voorwaarden voor een functionele samenleving zijn niet meer aanwezig

Voorwaarden van en voor niet schadelijke functionaliteit van onze samenleving