De toekomst van de burger in Nederland en de WereldAls ik de berichten in de media, uitspraken, het gescheld en gemopper volg bekruipt me het gevoel dat zelfs als iedereen verplicht gevaccineerd is, de uitwerking van de draconische maatregelen het leven van vele mensen negatief heeft beïnvloed. U heeft het virus wellicht overleefd, maar in welke omstandigheden moet u nu verder leven? Heeft u uw baan verloren, uw studie gestaakt of bent u failliet gegaan? Tja, hoe kan iemand die deze vreselijke dingen is overkomen nu verder leven zonder de zekerheid van een basisinkomen of een te verwachten compensatie? En hoe zal het uw gezin vergaan, of uw publiek die niet meer naar u kan komen kijken in een theater of voetbalstadion? Ik voel met u mee. U bent meegesleurd in een hetze die uit paniek is ontstaan, maar die niet op tijd is gecorrigeerd door informatie die die hetze tegenspreekt. Inmiddels zijn er geluiden van wetenschappers en doctoren, van zelfbenoemde onderzoekers, politici en is er bewijs uit bijvoorbeeld Zweden en Zwitserland dat de normale economie helemaal niet geschaad hoeft te worden, omdat er zogenaamde groep of kudde immuniteit bereikt kan worden. Er zijn zelfs medicijnen, maar die zijn notabene verboden! Maar overal ter wereld buitelen politici, al dan niet gemotiveerd door hun vriendjes in farmaceutische industrie  - en bankwezen, om u te dwingen in de richting van dat tovermiddel die u voor altijd van de dood zal gaan bevrijden. Dit is kul natuurlijk, want iedereen die geboren is moet sterven, al dan niet aan Corona.

De toekomst van velen in Nederland, maar ook in Europa en zeker in de Verenigde Staten ziet er eng uit, want massale werkloosheid, het bijdrukken van biljoenen euro's en dollars, zal een Weimarstaat opleveren die zijn weerga niet kent. Hyperinflatie kan niet lang worden voorkomen. Men ziet het al gebeuren; landen en rijken dekken hun verliezen reeds in om massaal goud en zilver en andere grondstoffen te kopen zodat zij geen risico's lopen als hun contanten hun waarde gaan verliezen. Maar hoe doet u dat? U heeft een hypotheek, een auto op afbetaling, maar geen inkomen meer. Uw WW uitkering of bijstand is te laag om uw normale levenskosten te kunnen dekken. Dus u moet uw huis uit, maar er zijn geen sociale huurwoningen beschikbaar want die zijn al verhuurd aan vluchtelingen en mensen die hun hele leven reeds van een uitkering hebben geleefd.  Allemaal medeburgers die profiteren van het sociale systeem, maar die er in feite nog maar weinig aan bijgedragen hebben. 

De toekomst ziet er beroerd uit voor mensen die eigenlijk niet meer in hun eigen levensbehoefte kunnen voorzien. De 99%, u en ik, komen voor een moeilijke keuze te staan. Erop of eronder. Dit is geen doemdenken dat ik hier doe. Het is uit te rekenen en wetenschappelijk te voorspellen door informatie theorie op deze logische wijze: systemen; mensen, organisaties, regeringen, industrieën, instanties, politieke partijen, banken, en elk ander door mensen gebouwde systemen die niet communiceren, eerlijk zijn, informatie delen met alle zogenaamde 'stakeholders', zijn niet levensvatbaar, maar voor ze imploderen, zijn ze vooral schadelijk voor u, de natuur en de maatschappelijke samenhang. Dit kan anders. Met u samen kunnen we zulke schadelijke systemen herontwerpen, herbouwen, veranderen, maar dat kunnen we alleen doen als we samenwerken. Daarom hebben we www.ieder1samen.nl opgericht. Het kan nog voor het te laat is. Natuurlijk heeft iedereen een mening, een oordeel of probeert men de realiteit te ontkennen, maar het is nu of nooit. De eerste Noodwet komt eraan, en die ziet er niet positief onderling afhankelijk uit, omdat schade voor velen niet geëxcuseerd kan worden omdat het een voordeel voor een aantal zal opleveren. Er vloeit al bloed door de straten, er zijn opstanden die steeds erger en gewelddadiger zullen worden omdat als u uw levensinvulling en levensvreugde heeft moeten opgeven, de dood aantrekkelijker wordt.

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Brief aan de Koning der Nederlanden

'Covid 19 The Great Reset' boekrecensie

The Great Reset van de World Economic Forum is onbereikbaar!